Kotisivutilasi varmuuskopiointi

Kirjaudu cPaneliin. Varmuuskopioinnin ohjattu toiminto löytyy kohdasta 'Tiedostot'.

Eteesi avautuu seuraavanlainen sivu jossa on teksti:

Back Up

This feature allows you to download a compressed copy of all or part of your website.

The system will include the following items in the backup file:
  • The home directory.
  • MySQL® databases.
  • Email forwarder configurations.
  • Email filter configurations.
Klikkaa 'Back up' painiketta jatkaaksesi.

Täydellinen varmuuskopiointi

Tämän toiminnon avulla voit luoda arkiston kaikista verkkosivustosi tiedostoista ja asetuksista.

Klikkaa 'Täydellinen varmuuskopiointi' painiketta.

Huomautus: tämän asetuksen avulla voit ainoastaan siirtää tilisi toiselle palvelimelle tai ladata tilisi kopion. Et voi palauttaa täydellisiä varmuuskopioita cPanel-liittymän kautta.

Täydellinen varmuuskopiointi luo arkiston kaikista verkkosivustosi tiedostoista ja määrityksistä. Tämän tiedoston avulla voit ainoastaan siirtää tilisi toiselle palvelimelle tai säilyttää paikallisen kopion tiedostoistasi. Et voi palauttaa täydellisiä varmuuskopioita cPanel-liittymäsi kautta.

Jos olet aijemmin luonut varmuuskopioita kotisivutilastasi, näet tällä sivulla vanhat varmuuskopiot jotka voit ladata tietokoneellesi.

Täydellisen varmuuskopion luonti

Varmuuskopioinnin kohde Yleensä se on 'kotihakemisto'

Laita sähköpostisi 'Sähköpostiosoite' kenttään jollei se ole oletutesti siinä. Saat sähköpostin kunnes varmuuskopiointi on valmis.

Klikkaa sen jälkeen 'Varmuuskopioin luonti' painiketta.

Sivulla avautuu seuraava ilmoitus:

Täydellinen varmuuskopiointi käynnissä... Kun tilisi täydellinen varmuuskopio on valmis, saat sähköpostiviestin määrittämääsi osoitteeseen etunimi.sukunimi@omadomain.fi.